Tomasetto


tomasetto cng reduktorCNG Reduktorok

Az AT04-es modell egy elektromos CNG reduktor, amely 3 fokozatú nyomáscsökkentővel rendelkezik a karburátoros és központi injektoros járművekhez.

 

A következő linken megtekintheti a reduktor paramétereit és leadhatja rendelését.

http://www.autogas-autogaz.hu/Autogas/s/trade/#!store/cng-reduktor-at04-super-tomasetto–karburatoroshoz-vagy-kozponti-injektoroshoz–

 

 

 

 

 

 

tomasetto cng reduktor

 

Az AT12-es modell egy 2 fokozatú nyomáscsökkentővel ellátott CNG reduktor, amely hengerenkénti befecskendezésű CNG kitekhez lett kifejlesztve és rendelkezik ECE ENSZ 110 homologációval.

 

Ez a modell beépített szűrővel rendelkezik. Különböző terheléseknél is képes a nyomást tartani, -10 és +40 fok közötti hőmérséklettartományban. Alacsonyabb és magasabb hőmérsékleteknél nem garantált az elegendő gázmennyiség biztosítása, ami a motor megfelelő működéséhez szükséges.

 

A következő linken megtekintheti a reduktor paramétereit és leadhatja rendelését.

http://www.autogas-autogaz.hu/Autogas/s/trade/#!store/cng-reduktor-rmat3800-tomasetto-at12-250le-ig–szekvencialis-rendszerek-

 

 

 

tomasetto cng gázszelep

CNG Gázszelep

A tomasetto nagynyomású gázszelep R110-es homologációval rendelkezik és az ISO15500-as szabványok szerint gyártották. Az AT12-es CNG reduktorokhoz ajánljuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tomasetto cng töltőszelepCNG Töltöszelep

Az NGV1-es kézi elzárású töltőszelep R110-es homologációval rendelkezik és megfelel az ISO15500-as szabványnak. Rendelkezésre állnak az alapkivitelben kézi elzárású NGV1-es valamint kézi elzárás nélküli ”T” profilú szelepek is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tomasetto cng tartályszelepCNG Tartályszelep

Minden Tomasetto tartályszelep R110-es homologációval rendelkezik, megfelel az ISO15500-as szabványnak és az Energas Nag 415 és Nag 417-es szabályozásnak.

 

Különböző változatokban és különböző biztonsági berendezésekkel érhetők el.

A szelepek többféle biztonsági eszközzel vannak felszerelve:

-mágnesszelep

-kézi elzáró csap

-törésre záró szelep

-túlnyomásra nyitó szelep

-hőre nyitó szelep

 

 

Tomasetto Achille Spa: 30 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi alkatrészek   tervezésében és gyártásában minőségi alkatrészek autóipari LPG és CNG berendezések területén, értékesít szerte a világon. Tomasetto Achille védjegy jól ismert, számos cég próbálja másolni a termékeit.

CNG termékek: reduktorok, tartályszelepek, gázszelepek,CNG töltőszelepek.

http://www.autogas-autogaz.hu/Autogas/s/cng/

Nézzen utána CNG átalakítás során mi történik autójával. Tekintse meg a CNG autógáz rendszer árait! Tekintse meg a CNG üzemű flották előnyeit! 01 Használja CNG kalkulátorunkat autója fogyasztásának kiszámításához! Tekintse meg CNG átalakítás esetén lehetséges részletfizetési kondícióinkat! Olvasson a CNG rendszeréről! Ismerje meg munkánkat! Látogassa meg CNG webshopunkat! Keressen a CNG lexikonban! Tájékozódjon a CNG tartályokról! Galéria autógáz üzemre átalakított kocsikról.