Üdvözöljük a sűrített földgáz üzemű autók világában.

Magunkról

A sűrített földgáz (CNG), fosszilis üzemanyag, helyettesíti a benzint, dízel üzemanyagot, propán-butánt / LPG-t. Égéskor csak kis mértékben termel üvegházhatású gázokat, környezetvédelmi szempontból tiszta alternatívát jelent a fosszilis üzemanyagok között. A CNG keverhető a biogázzal, amely előállítható hulladéklerakóban vagy szennyvíztelepeken.

Vállalkozásunk elsőrendű célja a CNG autógáz alkalmazásának segítése, CNG/LPG rendszerek beépítése járművekbe, azok karbantartása és javítása és gázalkatrészek kereskedelme.

 

Ezen kívül foglalkozunk még általános autójavítással, műszaki vizsgára való felkészítéssel és gépjárművek műszaki vizsgáztatásával.

A kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő gyártók, termékek felkutatására. AC STAG hengerenkénti injektoros rendszert először a mi műhelyünkben szereltek autóba, de a rendkívül dinamikusan növekvő lengyel autógáz piaccal is nekünk volt először kapcsolatunk. Jelenleg olyan gyártókkal is közvetlen kapcsolatban vagyunk, mint az olasz Lovato, AEB, Valtek, OMB, Tomasetto. Az összes beépítésre vagy forgalomba kerülő autógáz rendszer, alkatrész rendelkezik a nemzetközi és magyar engedélyekkel.

 

A BÁCSKÉPKER Kft. szervize, többfajta járműfenntartással kapcsolatos tevékenységre szakosodott. Jelesül az autógázhoz kapcsolódó tevékenységekre, valamint különböző műszaki vizsgálatokra, műszaki vizsgára és CNG és LPG autógáz tartályok vizsgálatára. Ebben szeretnénk magas színvonalú munkát végezni, mely tevékenység kiterjed a személy- és haszongépjárművekre. A tágas, több autó befogadására is alkalmas szervizünk, alkatrészbázissal és a legmodernebb berendezésekkel könnyíti a képzett autószerviz-csapat munkavégzését. A korszerű diagnosztikai műszerekkel rövid idő alatt végezzük el a diagnosztikai vizsgálatokat, gyorsan áttekinthető módon megállapítjuk, mit kell tenni az esetleges hibák elhárítása érdekében. Minden munka szakszerű végzésére gyakorlott csapat a biztosíték.

 

Nagyon fontosnak tartjuk a kollégák megbecsülését. A több ezer autó átalakítása során nagy gyakorlatra és sok tapasztalatra tettünk szert. Vállalkozásunknál a rutinos, évtizedes munkatárs mellett, a fiatal energikus szerelők is megtalálták helyüket, úgy gondolom, így alkotunk egy jó csapatot.

 

Bízva a további együttműködésben, üdvözlettel:

Andris józsef

ügyvezető

Nézzen utána CNG átalakítás során mi történik autójával. Tekintse meg a CNG autógáz rendszer árait! Tekintse meg a CNG üzemű flották előnyeit! 01 Használja CNG kalkulátorunkat autója fogyasztásának kiszámításához! Tekintse meg CNG átalakítás esetén lehetséges részletfizetési kondícióinkat! Olvasson a CNG rendszeréről! Ismerje meg munkánkat! Látogassa meg CNG webshopunkat! Keressen a CNG lexikonban! Tájékozódjon a CNG tartályokról! Galéria autógáz üzemre átalakított kocsikról.