Miért mi ?


Az a tapasztalat, hogy a gyári CNG gázrendszerek javítása jóval drágább, mint az utólagosan beépített rendszereké. Például egy Opel Zafirába épített CNG reduktor ára 280 ezer forint.
Mi egy hasonló műszaki paraméterekkel rendelkező Tomasetto reduktort 30.000 forintért adunk. Élettartama legalább annyi, mint a gyári beépítésű reduktoré, de lehet több is.

 

CNG beszerelés

 

1993 óta foglalkozunk autógázzal, kapcsolatos tevékenységgel.  Ez idő alatt közel 10.000 autót alakítottunk át gázüzem módra.
Minden autógázzal kapcsolatos munka elvégeztethető. Mi már régen egyablakos munkavégzéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Tartálycsere, tartály nyomáspróba, gázbiztonsági szemle, műszaki vizsga.

 

Műszaki vizsga

 

Sok tapasztalatot gyűjtöttünk munkánk során, számos autó típus megfordult szakműhelyünkben. Amint annak idején az LPG –vel kapcsolatos tevékenységünket elkezdtük a magyarországi hivatalos hasznosítás kezdetén, hasonlóan a CNG-vel kapcsolatos munkák engedélyeztetése is megtörtént 2 évvel ezelőtt. Figyelemmel kísértük a holland, az olasz, a német és amerikai tapasztalatokat, az ottani „trendeket”.

 

A Bácsgépker Kft több , mint 15 éve dolgozik az autógáz szerelés élvonalában. Több ezer autót alakítottunk át ez idő alatt. Nem csak a tárgyi és személyi feltételekkel, jól képzett, összeszokott szerelő, műszaki gárda áll a ügyfeleink rendelkezésére.

A CNG autógáz beépítése egyre inkább előtérbe kerül,, mivel egy ígéretes gazdaságos motorüzemet biztosít és környezetkímélő egyben.

Járműfenntartó tevékenységeink között végezzük CNG üzemű autók javítását vizsgáztatását és gázbiztonsági szemléjét.

Munkánk során a CNG üzemű autók rohamos növekedését tapasztaljuk Szeged környékén.

A magyarországi CNG  gázautózás központja jelenleg Szeged. Mi itt a közelben dolgozunk, ezért jól ismerjük az ottani helyzetet.
Minden autógázzal kapcsolatos munka elvégeztethető.

 

 CNG szerviz

 

Készült egy állapotfelmérés Szegeden, miszerint:
A 2011-es évben a CNG-vel megtankolt személyautók száma 750 – 800 közé tehető,
míg 2012 június 31 -ig a megtankolt személyautók száma elérte a 3.500-at! (Megdöbbentő adat)

Nézzen utána CNG átalakítás során mi történik autójával. Tekintse meg a CNG autógáz rendszer árait! Tekintse meg a CNG üzemű flották előnyeit! 01 Használja CNG kalkulátorunkat autója fogyasztásának kiszámításához! Tekintse meg CNG átalakítás esetén lehetséges részletfizetési kondícióinkat! Olvasson a CNG rendszeréről! Ismerje meg munkánkat! Látogassa meg CNG webshopunkat! Keressen a CNG lexikonban! Tájékozódjon a CNG tartályokról! Galéria autógáz üzemre átalakított kocsikról.