Praktikus kérdések

CNG Beszerelés

 

Az utólagosan átalakított autóknak nagy hagyománya van a Föld számos országában. Az Egyesült Államokban több százezer autót alakítottak át az utóbbi 2 évben. Teszik ezt azért, mert a sűrített földgáz nagy mennyiségben áll rendelkezésre, (több száz évre elegendő tartalékkal rendelkeznek), ezen kívül a földgáz üzem rendkívül olcsó és környezetkímélő egyben.

A képen egy Chevrolet Tahoe látunk, amelyet utólagosan földgáz üzemre alakítottak.

Chevrolet Tahoo földgázzal2
Az átalakított Chevrolet Tahoe, CNG gázzal megad mindent, amire szüksége van, valamint csökkentheti az üzemanyag számlát és csökkenti a kipufogó gáz káros anyag kibocsátást.

Jelenleg a tapasztalat szerint az autógyártók szakszervizei nem készültek fel az autógáz üzemű autók javítására. A márka szerviz műhelyek nem rendelkeznek megfelelő engedélyekkel, emiatt a szervizbe nem állhatnak be a gázüzemű autók. Gyakran keresnek fel bennünket javítási, karbantartási igénnyel a gyári beszerelésű CNG hajtású autók tulajdonosai.

Az alkatrészek azonban esetenként drágábbak az utólagos beszerelésű rendszerek alkatrészeinél. Például egy jól ismert autómárka CNG reduktora 280.000 forintba kerül, addig a Tomasetto hasonló műszaki paraméterekkel rendelkező reduktorra mindössze 27.800 forint.

Egy új utólagos beszerelés esetében a garancia idő 2 év vagy 50000 kilométer. Az alkatrészek rendelkeznek ECE 110 engedéllyel, ami egy szűrőt jelent az igénytelen, rossz minőségű kínai termékek alkalmazásának kiszűrésére. Használja CNG kalkulátorunkat!

https://www.cng-autogaz.hu/kalkulator/

Az autók CNG autógáz üzemre átállítása, beszerelése, programozása általában két napot vesz igénybe. Az első napon 7 órára kell érkezni és a második nap délután adjuk át az autót.

Ha több tartály kerül beépítésre –a karosszéria alá és a csomagtérbe is beszerelésre kerülnek tartályok, akkor a beszereléshez 3 nap is szükséges lehet.

 

Ha valaki nem tud a munkahelyéről napközben eljönni, akkor esti órákban is átvesszük az autót.

 

Milyen megoldások lehetségesek az érkezésre és a szállásra?

Többen választották azt a megoldást, hogy Jánoshalmán töltöttek egy napot.

Telephelyünktől 250 méterre található a Baráti Missziós Szolgálat, ahol szállás foglalható.

 

http://bmszbayer.shp.hu/hpc/web.php?a=bmszbayer

 

Elmúlathatják az időt Király lovas tanyán is.

 

http://www.lovardakalauz.hu/kiraly_janoshalma.php

 

Akik meleg vizes fürdőzést választják, megtehetik Kiskunhalason a termálfürdőben.

 

http://www.halasthermal.hu/

 

Amennyiben észrevétele, vagy kérdése van, szívesen válaszolunk a
a főoldalon elérhető telefonszámokon illetve e-mail címen,
Ha az ajánlatunkat elfogadhatónak tartja, várjuk a mielőbbi szíves
megrendelését!”

Nézzen utána CNG átalakítás során mi történik autójával. Tekintse meg a CNG autógáz rendszer árait! Tekintse meg a CNG üzemű flották előnyeit! 01 Használja CNG kalkulátorunkat autója fogyasztásának kiszámításához! Tekintse meg CNG átalakítás esetén lehetséges részletfizetési kondícióinkat! Olvasson a CNG rendszeréről! Ismerje meg munkánkat! Látogassa meg CNG webshopunkat! Keressen a CNG lexikonban! Tájékozódjon a CNG tartályokról! Galéria autógáz üzemre átalakított kocsikról.