Lovato


A Lovato Spa patinás gyár, az autógáz üzemű járművek  alkalmazásának kezdete óta ismert és elismert alkatrészgyártó. Székhelye az olaszországi Vicenzában található. A Lovatóval több mint tíz éve együttműködik és alkalmazzuk termékeiket az autósok általános megelégedésére.

(Aki egyszer már használt autógáz üzemű autót, nem szívesen áll át másik üzemmódra.)

A Lovato úttörő szerepet vállalt a süritett földgáz üzemű első generációs berendezések kifejlesztésében, és elterjesztette azokat az egész világon. Jelenleg a hagyományos alkatrészek mellett már a CNG alkatrészek is szerepelnek kínálatunkban. A képen egy CNG reduktort láthatunk, amit karburátoros és központi injektoros motorokhoz ajánlunk.

 

Lovato CNG reduktor

Lovato CNG reduktor

 

A Lovato kifejlesztette a legújabb motorokhoz is gázrendszereit, a második, harmadik, a negyedik és az ötödik generációs berendezéseket, amelyek az ENSZ EGB, európai előírásoknak megfelelnek és az emissziós normák előírásait is messzemenően kielégítik.

Nézzen utána CNG átalakítás során mi történik autójával. Tekintse meg a CNG autógáz rendszer árait! Tekintse meg a CNG üzemű flották előnyeit! 01 Használja CNG kalkulátorunkat autója fogyasztásának kiszámításához! Tekintse meg CNG átalakítás esetén lehetséges részletfizetési kondícióinkat! Olvasson a CNG rendszeréről! Ismerje meg munkánkat! Látogassa meg CNG webshopunkat! Keressen a CNG lexikonban! Tájékozódjon a CNG tartályokról! Galéria autógáz üzemre átalakított kocsikról.